Játékkonzol kutyáknak?

A fejlesztők ötlete az volt, hogy a kutyák számára is létrehozzanak egy olyan játékokat, amelyekkel szórakoztatni és stimulálni tudják őket, főleg ha a gazdájuknak nincs túl sok ideje foglalkozni velük. A kutyák ugyanis, mint az ember, szeretnek játszani és tanulni új dolgokat, így a játékkonzol remek módja lehet ennek.

A Joipaw terméke érintőképernyős, így a kutyák nyalhatják a képernyőt a bevitelhez, de a nyakörvön lévő mozgásérzékelő is használható beviteli eszközként. A játékok jelenleg a Whack-a-Mole illetve egy buborékválasztó játék, de a cég társalapítója elképzelhetőnek tart egy kutyás elektronikus sportligát is. A konzol jelenleg még csak foglalható, de hamarosan elérhető lesz a piacon.

A kutyák játékra betanítása jelentette eddig a legnagyobb kihívást a cég számára, de a fejlesztés vezetője szerint a mogyoróvaj segít ebben. A kutyák ugyanis észreveszik, hogy ha megnyalják a képernyőt, akkor jutalomfalatot kapnak, így hamar megtanulják, hogy milyen módon kell interakcióba lépniük a játékkal. A cég szerint a játék nemcsak szórakoztató, de segíthet a kutyáknak abban is, hogy mentálisan fittek maradjanak idős korukban.

A Joipaw terméke nemcsak a kutyáknak, de a gazdáknak is hasznos lehet, hiszen így az ebeknek is lesz valami, amivel szórakozhatnak, miközben a gazdájuk más dolgokra is figyelhet. A játékkonzol tehát remek ötletnek tűnik azok számára, akik szeretnék megtartani kutyájuk mentális állóképességét, de nincs mindig túl sok idejük foglalkozni velük.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!