Friss és kényelmes konyhai megoldások kevesebb energiával

Hogyan őrzik meg az élelmiszerek hosszabban a frissességüket az LG hűtőkben? Milyen technológia teszi lehetővé, hogy LG mosogatógépünk még hatékonyabban vegye fel a harcot a makacs szennyeződésekkel, miközben csökkenti a vízfoltok mennyiségét az edényeken?

HŰTŐ

Bármilyen igényt támaszt a hűtőkkel szemben, az LG mindenre kínál megoldást. Akár kisebb méretű, csendes hűtőre vagy hatalmas tárolókapacitásra, netán kevesebb energiafogyasztású hűtőre van szükség, hűtőszekrényeink között megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt. Lássuk, milyen innovatív megoldások teszik az LG hűtőit hatékonyabbá, használatukat pedig igazán kényelmessé!

MINDIG FRISS MEGOLDÁSOK

Az alulfagyasztós hűtőkben megtalálható  FRESHConverter™  rendszer az optimális hőmérsékletet, míg a  FRESHBalancer™  frissentartó rekesz a megfelelő páratartalmat biztosítja, így a tárolók ideális körülményeket teremtenek a húsok, halak és zöldségek hosszabb ideig történő frissen tartásához.

A  LINEARCooling™  technológia felel az egyenletes belső hőmérsékletért, amihez a hűtőszekrény elején lévő szellőzőnyílások segítségével a  DoorCooling⁺™  technológia is hozzájárul. Így nem csak a hőmérséklet-ingadozás marad 0,5°C alatt*, de az ajtó rekeszeibe helyezett italok és élelmiszerek is akár 32%-kal gyorsabban hűlnek le.**
És ez miért jó nekünk? Mert az élelmiszerek úgy képesek hosszabb ideig megőrízni a frissességüket, ha a tárolásukra megfelelő és egyenletes hőmérsékleten tartjuk őket.

LG HŰTŐSZEKRÉNYEK A BEVACHIP.HU WEBÁRUHÁZBAN

*UL-teszteredmények alapján, melynek során az LG saját mérési módszerét használva vizsgálták a hűtőrészen belül a csúcsértékek közötti hőmérséklet-ingadozást az alulfagyasztós LGE GBB72NSDFN(±0.5℃), a French Door GF-L570PL(±0.5℃), a Side by Side J811NS35(±0.5℃), a Felülfagyasztós B607S(±0.5℃) és a Felülfagyasztós B606S(±1.0℃) modellek esetén. Üres és normál telítettségnek megfelelő hőmérséklet beállítás esetén. Az eredmény az aktuális használat függvényében eltérő lehet.
**UL-teszteredmények alapján, melynek során az LG saját mérési módszerét használva az LG DoorCooling+ funkció nélküli (GBB60NSZHE) és a DoorCooling+ funkciós (GBB72NSDFN) modellek esetén azt vizsgálták, hogy mennyi időre van szükség ahhoz, hogy az ajtóra szerelt felső kosárban a hőmérséklet 24,8°C-ról 8°C-ra csökkenjen.

NINCS TÖBB FELESLEGES AJTÓNYITOGATÁS

Az  InstaView Door-in-Door™  technológiával nincs több felesleges hűtőnyitogatás. A hűtőajtóban lévő edzett-üveg panel két gyors kopogás hatására átlátszóvá válik, így az ajtó kinyitása nélkül tekinthet be a hűtőjébe. Ennek az egyébként esztétikus megoldásnak köszönhetően megszűnik az ajtónyitogatásból adódó hideglevegő-veszteség, ami az egyenletes hőmérséklet fenntartását fokozza a  LINEARCooling™  és a  DoorCooling⁺™  technológiákon túl az élelmiszerek hosszabb frissességéért.

HA SOK TÁROLÓHELYRE VAN SZÜKSÉGE

Nagy a család, és sok helyre van szükség? Az LG Side-by-Side hűtőszekrény rengeteg tárhelyet biztosít, elhozza az amerikai stílust a konyhájába, hűtője így egyszerre a konyha látványos és praktikus, új központi elemévé válik.

LG HŰTŐSZEKRÉNYEK A BEVACHIP.HU WEBÁRUHÁZBAN

CSENDES, ENERGIAHATÉKONY ÉS MÉG TELEFONNAL IS VEZÉRELHETŐ

Az LG energiahatékony, tartós és csendes működést lehetővé tevő inverter kompresszoraira  10 év garanciát vállalunk.* A WiFi technológiával felszerelt LG hűtők esetén az LG  ThinQ™  applikáción keresztül okostelefonjával akár távolról is módosíthatja hűtőszekrényének főbb beállításait, hogy készen álljon a nagybevásárlás utáni feltöltésre.
Ismerje meg az LG ThinQ™ applikáció előnyeit és fedezze fel a kompatibilis LG készülékeket.

*10 év garancia az LG inverter kompresszoraira (alkatrész garancia).

MOSOGATÓGÉP

Milyen technológia teszi lehetővé, hogy a beépíthető és a szabadonálló LG mosogatógépek még hatékonyabban vegyék fel a harcot a makacs ételmaradékokkal, miközben csökkentik a vízfoltok mennyiségét az edényeken?

A MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ GŐZ A HATÉKONYABB TISZTASÁGÉRT

Az LG  QuadWash™  mosogatógépek a hatékonyabb mosogatás éllovasai. Míg a legtöbb mosogatógép 2 szórókarral rendelkezik, ez a technológia 4 szórókarral dolgozik, melyek közül a 2 ún. multi-funkciós szórókar, a hagyományos vízszintes irányú mozgás mellett, előre és hátrabillenő mozgást is végez. Ennek köszönhetően a nagynyomású fúvókákból érkező intenzív vízsugár a mosogatógép minden szegletébe eljut, így nincsenek többé vakfoltok a mosogatás során.

A makacs szennyeződésekkel szemben pedig a  TrueSteam™  technológia veszi fel a harcot. A magas hőmérsékletű gőznek köszönhetően az evőeszközök és edények teljes felületéről könnyedén eltávolítja a főzés során keletkezett lerakódásokat, így nincs többé szükség előöblítésre. Továbbá csökkenti az edények felületén keletkező vízfoltokat.

EDÉNYEK EGYSZERŰ ÉS RUGALMAS ELHELYEZÉSE

Ahány étel, ital, annyiféle formájú és méretű edény: a szabadonálló modellek  EasyRack™ Plus, míg a beépíthető készülékek Smart Rack+™  megoldásaival az edényeket, tálakat, poharakat könnyedén elhelyezheti a mosogatógépen belül, mivel a rekeszek igény szerint alakíthatóak.

Az  LG ThinQ™  applikáció segítségével további programokat tölthet le, illetve távolról is nyomonkövetheti a mosogatás folyamatát. Ezen felül géptisztítási emlékeztetőt is kapunk az applikáción keresztül, hogy a készülék változatlan minőségben legyen harcostársunk a konyában hosszú éveken keresztül.

CSENDES ÉS MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉS

Az LG mosogatógépekbe szerelt Inverter Direct Drive™ motor a kevesebb kopó alkatrésznek köszönhetően csendesen és energiatakarékosan működik, hogy Önt ne zavarja, amíg a gép a munkáját végzi. A hagyományos motorokhoz képest az Inverter Direct Drive™ motor hosszú élettartamot biztosít, melyet a 10 év motorgarancia is szavatol.*

*10 év garancia az Inverter Direct Drive motorra (alkatrész garancia).

LG MOSOGATÓGÉPEK A BEVACHIP.HU WEBÁRUHÁZBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!