Coinbase (COIN) 30%-ot esett a tőzsdén, mi áll a háttérben?

Coinbase (COIN) 30%-ot esett a tőzsdén, mi áll a háttérben?

A kriptotőzsde Coinbase (COIN) most számos új ellenszéllel néz szembe a rivális FTX összeomlása miatt – közölte pénteken a Bank of America, mivel a részvényre vonatkozó besorolását vételről semlegesre rontotta.

A bank az árfolyamcélját is csökkentette, 77 dollárról 50 dollárra. A részvények a piac előtti kereskedésben minimálisan emelkedtek, 49,23 dollárra, de a hónap eleje óta közel 30%-ot estek. Bár a BofA biztos abban, hogy a Coinbase nem kerül az FTX sorsára, azonban ez nem teszi a vállalatot immunissá a kriptopiac szélesebb körű zuhanásai ellen.

Az elemzői csapat három potenciális negatívumot lát: A kereskedési aktivitás gyengülését a kripto iránti gyengébb bizalomnak köszönhetően és  hogy, a válság még szélesebb körű visszaeséshez vezet az iparágban – írták a Bank of America elemzői.
Hosszabb távon a bank szerint az FTX-botrány a Coinbase számára piaci részesedésnövekedést eredményezhet, mivel a tőzsde rámutathat a szabályozási megfelelésre és az ügyfelek eszközeinek biztonságára.

A Coinbase (COIN) korábban erősen “bikás” volt. Januárban vételi besorolást és 340 dolláros célárat adott a részvénynek – akkor 230 dollár felett kereskedtek vele.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!