Kingston Fury™ Beast DDR5 RGB: akár 6000MT/S

Az extrém DDR5 teljesítmény. A Kingston FURY™ BEAST DDR5 RGB fényárban úszó memóriákkal a 4800 MT/s – 6000 MT/s sebességtartományban száguldozhatsz. A legnagyobb modul 32 GB-os kapacitást kínál. A DDR5 beépített ECC-vel (ODECC) rendelkezik, ami az extrém sebességek mellet nagyobb stabilitás nyújt és dupla 32 bites alcsatornával ér el nagyobb hatékonyságot.

A Kingston FURY™ BEAST DDR5 RGB stílust visz a túlhajtott memóriák világába. A legújabb generációs játékplatformokon a legmodernebb technológiával száguldozhatsz. Tapasztald meg a DDR5 kiemelkedő sebességű fejlesztéseit a dupla bank és a dupla alcsatorna révén!

Vibráló RGB világítást kreálhatsz a Kingston FURY CTRL™ programmal és a szabadalmaztatott Infrared Sync Technology™ rendszerrel. A modernizált hűtőpalást kiemel az átlagosból.

A Kingston FURY BEAST DDR5 RGB a Plug N Play révén automatikus 4800 MT/s órajelet állít be. Intel® XMP 3.0 és AMD EXPO™ minősítéssel és funkciókkal rendelkezik. Ez a két új DDR5 túlhajtási specifikáció testre szabható sebesség- és időzítési profilokat is tartalmaz. Minden memóriacella ezen a sebességen tesztelt. Élettartamra szóló garanciával.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!