Az ASRock bemutatja a forradalmi kialakítású B650E/B650 alaplapcsaládját

Az ASRock, a világ vezető alaplapgyártója büszkén mutatja be legújabb AMD B650E/B650 alaplapcsaládját. Az alaplapok a mainstream AM5 szegmenst célozzák számos izgalmas változatban, mint a csúcskategóriás B650E Taichi, a felsőkategóriás B650E Steel Legend Wi-Fi, a mainstream felhasználóknak készült B650E PG Riptide Wi-Fi és B650 PRO RS, valamint a Phantom Gaming család belépőszintet célzó új tagja, a B650 PG Lightning. Az ASRock a kis alaktényező kedvelőinek a B650E PG-ITX WiFi modellt kínálja.

ASRock B650E Taichi

Az ASRock a B650E Taichi sorozat 24+2+1 fázisú Smart Power Stage (SPS) Dr.MOS-ával mindent beleadott a VRM megtervezésekor, így a legerősebb AM5 platformot biztosítja felhasználói számára, amely képes kiaknázni a CPU maximális teljesítményét. A csúcskategóriás ASRock B650E Taichi alaplapok sok izgalmas szolgáltatást és technológiát kaptak, mint a PCIe® 5.0 technológia a grafikus kártyák és M.2 SSD-k számára, lenyűgöző IO, ami a legújabb USB4-et is tartalmazza a gyors és egyszerű otthoni és irodai csatlakozáshoz.

ASRock B650E Steel Legend WiFi & B650E PG Riptide Wi-Fi

A gépek szerelmeseinek készült ASRock B650E Steel Legend Wi-Fi és PG Riptide Wi-Fi alaplapok 8 rétegű áramköri lapra épülnek, 14+2+1 Smart Power Stage VRM-et kaptak, ami javítja az órajelnövelési képességeket, és hűvösen tartja az AMD RyzenTM 7000 sorozatú processzorokkal párosított alaplapot. A teljesítmény mellett a Dragon 2.5G Ethernet és a 2T2R Wi-Fi 6E hálózati csatolók is mindkét modellen elérhetőek, hogy minden lehetséges feladatból a maximumot hozzák ki.

Az új PG Lightning sorozat

Az ASRock örömmel mutatja be az új Lightning családot a Phantom Gaming választékában, a B650 PG Lightninggal pedig új versenyző lép a belépő szintű alaplapok piacára. Több M.2 foglalattal, köztük PCIe® 5.0 M.2 SSD-foglalattal, Dragon 2.5G Ethernettel, kényelmesen integrált IO pajzzsal érkezik, prémium 8 rétegű áramkörre épül 14+2+1 SPS tápfázissal, azzal a céllal, hogy magas minőséget és nagyszerű szolgáltatásokat hozzon el elérhető áron. A B650 PG Lightning a legjobb választás, ha erős, mégis megfizethető, belépőszintű gamer gépet építene.

ASRock B650E PG-ITX Wi-Fi

A kis alaktényezőjű gépek egyre növekvő piacára lépő B650E PG-ITX Wi-Fi a legjobb funkciókat, kapcsolatokat és teljesítményt tömöríti minimális helyre. Az alaplap 10+2+1 fázisú 105 A-es SPS VRM-et, 10 rétegű áramkört kapott a még jobb teljesítményhez. PCI-Express® 5.0 GPU és M.2 foglalatok, plusz M.2 hűtőborda. Csatlakozáshoz villámgyors E3100 2.5G és AX1675 Wi-Fi 6E Killer hálózati csatolókat kapott, hogy maximális legyen a játékteljesítmény.

Ami valóban egyedivé teszi a ASRock B650E PG-ITX WiFi-t, az az eDP-csatlakozó. Ennek a plusz személyre szabási lehetőségnek köszönhetően egy plusz monitort szerelhet magára a házra – például kihajtható kijelzőt az oldalsó panelre, vagy egy ablak mögé –, ami izgalmasan új személyre szabási lehetőségeket kínál a kis alaktényezőjű PC-khez.

Végül, hogy még kevesebb erőfeszítés mellett érjen el maximális teljesítményt, a Blazing OC Tuner minden ASRock AM5 alaplaphoz elérhető, amely alkalmazással a CPU-t OC üzemmódból Precision Boost Overdrive üzemmódba kapcsolhatja a CPU áramfelvétele és hőmérséklete alapján; egyszerűen használható alkalmazás, amellyel könnyedén optimalizálhatja a rendszerteljesítményt.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!