A Samsung Galaxy S23 és az S23+ telefonok a kiszivárgott renderek alapján új dizájnt kaphatnak

Új Samsung Galaxy S23 és Galaxy S23+ renderek szivárogtak ki az internetre, és az okostelefonokról készült legfrissebb képek arra utalnak, hogy a gyártó elhagyhatja az elődökön megtalálható kontúrvágott kameradudort, és egy új dizájnnal érkezik, amely a Samsung Galaxy S22 Ultra modellre hasonlít.

A renderek arra utalnak, hogy az okostelefonok kifinomult hátlapi dizájnnal érkezhetnek. Úgy tűnik, hogy az előlap lapos kialakítású lesz, a középen található, a szelfikamera számára kialakított lyukkal együtt. A Samsung Galaxy S23 sorozat, amely állítólag három modellt – Galaxy S23, Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra – tartalmaz majd, várhatóan jövő év februárjában kerül forgalomba. A Galaxy S23 sorozatot a tippek szerint a Qualcomm zászlóshajó chipkészletei hajtják majd.

A 4RMD nevű YouTube-csatorna nemrég kiszivárogtatta az állítólagos Samsung Galaxy S23 és Galaxy S23+ rendereit. Mint korábban említettük, a renderek arra utaltak, hogy az okostelefonok az elődökön látott kontúrral kivágott hátsó kameradudor nélkül érkezhetnek. A mobiltelefonok a képek szerint a Galaxy S22 Ultra-hoz hasonló hátlapi kialakítással rendelkeznek.

A renderek azt is mutatják, hogy az állítólagos Samsung Galaxy S23 és Galaxy S23+ polírozott hátlapi dizájnnal, valamint lapos kijelzővel és középre igazított kivágással rendelkezik a szelfikamera számára. A közelgő Samsung Galaxy S23 szériával kapcsolatban már több kiszivárgás és jelentés is napvilágot látott, így nem érdemes mindent készpénznek venni.

A Samsung Galaxy S23 sorozat a hírek szerint egy “Light” üzemmódot is bevezet a termékcsaládba tartozó okostelefonok akkumulátoros üzemidejének növelése érdekében. A Galaxy S23 Ultra a hírek szerint egy 5000mAh-s akkumulátorral lesz támogatva.

A Galaxy S23 Ultra várhatóan négy hátlapi kamerának ad otthont, amely egy 200 megapixeles elsődleges érzékelőt, egy 10 megapixeles, 10-szeres optikai zoom támogatással rendelkező 10 megapixeles teleobjektív fotóst, egy 10 megapixeles, 3-szoros optikai zoommal rendelkező teleobjektív fotóst és egy 12 megapixeles ultraszéles szenzort tartalmaz.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!