Új Thermaltake házak érkeztek

Szíves figyelmedbe ajánljuk az igen változatos Thermaltake számítógépház választékunk legújabb darabjait! A kiválasztott Thermaltake házadat készletről viheted el. Érdekes technikai és dizájn megoldásokat találhatsz.

Thermaltake View 300 MX Mid Tower Chassis

Választhatsz két stílus között, egy perforált acél panel tés egy emperált üveg előlap is a csomag része. Dupla előfala között ARGB ventilátorok forognak, mindjárt kettő is. Termetes, 200 mm átmérőjű szélkerekek szívják be a levegőt, a munkájukat a hátfalon egy 120 mm-es, szintén ARGB PWM ventilátor segíti. A középmagas ház optimális hűtést nyújt. Fekete és fehér színben kapható.

 

Thermaltake Divider 370 TG ARGB Mid Tower Chassis

Még az RGB világításon túl is izgalmassá tehető egy számítógépház. A Divider 370 TG ARGB egyik változata a fekete és a fehér ravasz ötvözése, a konzervatívabbaknak pedig egy teljesen fekete változat is a rendelkezésükre áll. Az ATX középső toronyházba már három előre telepített 120 mm-es ARGB PWM ventilátor van. A bal oldala egy edzett üvegablak. Akár egy-egy 360 mm-es radiátort is beszerelhetsz elölre és hátra.

Thermaltake Divider 170 TG ARGB Micro Chassis

Az fenti 370-es modell kisebb változata, a Mini Tower 170-es. Két, már beszerelt, 120 mm-es ARGB PWM ventilátorral érkezett. Egy 280 mm-es radiátor fér az előlapja mögé. A fekete-fehér és a tisztán fekete is elérhető.

Thermaltake Divider 550 TG Ultra Mid Tower Chassis

Érdekessége az előlap felső részén levő 3,9 collos LCD kijelző, amelyre a TT RGB Plus 2.0 programjával varázsolhatod fel a kedvenc vizuális effektedet vagy a gép legfontosabb paramétereit, frekvenciát, hőmérsékletet egy szemet vonzó spéci grafikával. Három oldalán 3 mm vastag temperált üveglap engedi be a fényt és a kíváncsi tekinteteket. A három 120 mm-es ARGB ventilátor már beépítve vár.

 

Divider 200 TG Micro Chassis

A manapság kedvelt kockaházak választékát bővíti a Divider 200 TG. Az mATX alaplapokhoz méretezett házikót a három oldalán, elöl, felül és bal oldalon 3 mm-es temperált üveggel tették átlátszóvá. Előre bekerült egy 200 mm-s ventilátor, hátra pedig egy 120 mm-es. Az íróasztalodra termett.

 

H570 TG ARGB Mid Tower Chassis

A méretesebb E-ATX alaplapokhoz készült a H570 TG ARGB középmagas toronyház. A nagy légáramlás biztosítása végett az előlapja rácsos szerkezetű és a rács mögött három darab, hidraulikus csapágyon pörgő ARGB ventilátor szívja a levegőt. Átmérőjük egyenként 120 mm. Fekete és fehér színű változatban készült.

 

The Tower 500 Mid Tower Chassis

A Torony: a kockaház tovább álmodva. Függőleges irányban megnövelt tér ízlésesen és igen látványosan rendezhető be. Vastag, 4 mm-es edzett üveglapok határolják, amelyek teljesen máshogy csillognak, mint a vékonyabbak. Ebbe a házba még egy 12″ x 12″-es E-ATX lap is befér. Sajnos az LCD kijelző nem tartozék, külön opció, de a három ventilátor a csomag része. A Thermaltake minden eddigi tudását belesűrítette ebbe remekműbe.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!