A Logitech G és a McLaren meghívja a versenyzőket a 2022-es Logitech McLaren G Challenge globális versenyre

Felhívás minden szimulátorosnak! Készülj fel a versenyzésre, és teszteld vezetési képességeidet a nemzetközi színpadon. A Logitech teljesen új szintre emeli a szimulátoros versenyzést a Logitech McLaren G Challenge visszatérésével, amely egy világszínvonalú szimulátoros verseny a nemzetközi szimulátor rajongók és versenyzők számára, tudásszinttől függetlenül.

A résztvevők több mint 150.000 dollárnyi készpénzért és nyereményekért versenyezhetnek, köztük a végső fődíjért: egy minden költséget fedező utazás 2023-ban az F1 Osztrák Nagydíjára, egy találkozó Lando Norrisszal, valamint a McLaren szajré, amelyet maga Lando dedikál.

Az élményt a SimRacing.gp, az online szimulátoros versenyzés elsőszámú közössége biztosítja. A Logitech McLaren G Challenge résztvevői versenyre és személyre szabott versenyélményt élvezhetnek az Assetto Corsa Competizione játékben, amely a szimulátoros versenyzők és a Logitech G Pro Wheel felhasználók kedvence.

Tudásszinttől függetlenül minden versenyzőt szeretettel várunk, hogy csatlakozzon a kihíváshoz és megtapasztalja, hogy milyen sokféleképpen lehet készpénzt, Logitech G termékeket, VIP F1-élményt és még sok mást nyerni. A regisztráció már elkezdődött, minden futamra ingyenesen lehet nevezni, a nyílt selejtezők pedig folyamatosan zajlanak. Tudj meg többet és indulj a logitechgchallenge.com oldalon.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!