A SteelSeries bemutatja a világ leggyorsabb optikai kapcsolóit az új Apex 9 billentyűzeteiben

A SteelSeries, a világ vezető játék és esport perifériákat építő vállalata bemutatja a legújabb technológiai innovációját az Apex 9 sorozatú billentyűzetek piacra dobásával. A billentyűz az alapoktól kezdve építették újra, hogy segítsenek megélni a komoly játékosoknak a saját nagy jelentőségű élményeiket. Az Apex 9 sorozat gyors, testreszabható, e-sportra kész és az új SteelSeries OptiPoint technológiával működik.

A gyorsabb egyenlő a több győzelemmel. Ez a legelső alkalom, hogy az iparágvezető, a játékosok számára fejlesztő márka optikai kapcsolót épített a díjnyertes Apex billentyűzetébe. A SteelSeries OptiPoint technológia a legjobb teljesítményt és dizájnt biztosítja az üzem közben cserélhető optikai kapcsolókkal, amelyek 33%-kal gyorsabban működnek, mint az eddig vezető optikai billentyűzet, a válaszidő mindösszesen 0,2 ms nulla véletlen ismétlés mellett és 2 szintű érintkezési pont beállítással.

A testreszabás kulcsfontosságú. A SteelSeries GG, a márka szoftveres ökoszisztémája révén az Apex 9 sorozatú billentyűzetek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy személyre szabott beállításokat hozzanak létre az RGB világítástól a preferált kapcsolási pontig. A felhasználók billentyűnként választhatnak a teljesítmény orientált 1 mm-es érintkezési pont vagy a mélyebb és megfontoltabb 1,5 mm-es érintkezési pont között. A további beállítási lehetőség, hogy az Apex 9 felhasználók válthatnak a Linear, Tactile és Clicky kapcsolókra, így valóban a saját arculatukra formálhassák az Apex 9-et.

Játssz úgy, mint a profik! Ahogy a professzionális sportolók körében egyre elterjedtebbé válik a kisebb billentyűzetek használata, úgy vált az új Apex 9 sorozat a SteelSeries új, áramvonalas ismertető jegyévé, inspirálva a profi és az alkalmi játékosokat, hogy karcsúsítsák a felszerelésüket. Az elit szintű teljesítményre tervezett új billentyűzetcsalád alapfelszereltsége az új OptiPoint kapcsoló, egyszerre két esport-kompatibilis formában is elérhető – a SteelSeries Apex 9 TKL és a SteelSeries Apex 9 Mini.

 

Apex 9 TKL

Az esportra készen álló APEX 9 TKL (tenkeyless) kialakítást a világ vezető gamerei preferálják, kényelmet, megszokottságot és nagyobb rugalmasságot biztosít a nagy egérmozgásnak, miközben modernebb ergonómiát is nyújt, így a játékosok keményebben és tovább játszhatnak.

A SteelSeries úttörő OptiPoint optikai kapcsolói villámgyorsan reagálnak az 1 mm-es működési út révén, hogy a játékosok az élre kerülhessenek. A gamerek megtapasztalhatják a fakulásálló felületet és a továbbfejlesztett billentyűleütési érzést a speciálisan tervezett Double Shot PBT billentyűsapkáknak és az alumínium fedőlemeznek köszönhetően, amely törhetetlen, így járul hozzá a nyerő szériákhoz.

 

Apex 9 Mini

Kicsi a bors, de erős. Az apró csomag mindent tartalmaz, amire egy gamernek szüksége lehet. Akik teljes mértékben szeretnék kihasználni maguk előtt a játékterüket, az Apex 9 Mini 60%-os formátuma több helyet biztosít az asztalukon a nagy és határozott egérmozgatáshoz, miközben a teljes méretű billentyűzet valamennyi karaktere elérhető a rányomtatott, másodlagos billentyűzetfunkciókkal.

Az egyedi tervezésű OptiPoint kapcsolók a fény energiáját és sebességét használják a 0,2 ms-os válaszidőhöz és a véletlenszerű ismétlések nélküli leütésekhez. A Double Shot PBT billentyűsapkák tartósságukról, minőségükről és egyedi hangzásukról nevezetesek, így ha már a játékosok rendelkeznek egy 100 millió lenyomást kibíró kapcsolóval, akkor rendelkezzenek hozzá egy elit billentyűsapkával is.

Kapcsolódó termékek

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!