AZ ODIN GAMING INFINITY V2 MEGÉRKEZETT

Az Infinity V2 ugyanazt a kritikusok által elismert felületet tartalmazza, mint az elődje. A varrás módosításával az egérpad szélei a felületéhez képest most laposabbak és alacsonyabbak lettek. A varrás jobb minőségű, valamint sokkal finomabb és tartósabb is!

Az Infinity színes változatai nagyobb simaságot és sebességet kínálnak. Az Infinity felület a kemény párnák (sebességre optimalizált) és a szövetpárnák (a kényelemre és a kontrollra optimalizált) tulajdonságainak legjobbjait veszi át és egyesíti őket a tökéletes hibrid egérpad létrehozásához.

Az ultragyors és sima siklás eléréséhez nem használtak felületi bevonatot. Az Infinity hibrid egérpad mindig olyan simán fog siklani, mint amikor először vetted ki a dobozból.

Egyforma a sebesség és ugyanaz az érzés balról-jobbra és fentről-lefelé csúsztatva, nincs eltérés a vízszintes és függőleges irányok között.

A rendkívül alacsony a statikus vagy kezdeti súrlódás, ami egyenletes sima siklást jelent az indulástól kezdve, teljes mértékben kézben tarthatod az egér mozgását.

Kapcsolódó termékek

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!