A Logitech legújabb webkamerái és fejhallgatói a hibrid munka korszakára készültek

Sok távmunkában és/vagy hibrid munkaidőben dolgozó továbbra is alul van szerelve technikai szempontból, és a pandémiás korszak előtti megoldásokkal küszködik, ezért a Logitech legújabb osztályú Brio 500 sorozatú (Brio 500 és Brio 505) és Zone Vibe sorozatú (Zone Vibe 100, Zone Vibe 125 és Zone Vibe Wireless) fejhallgatóit a leggyakoribb videokonferencia-problémák megoldására tervezték.

Az új webkamerák és fejhallgatók a nem előnyös kameraszögektől kezdve a rossz hangzásig és világításig megoldják a felhasználók otthoni munkavégzés során felmerülő kihívásait, miközben modernizálják a munka és a játék élményét. A stílusos dizájn és a divatos színek – grafit, törtfehér és rózsaszín – azt is lehetővé teszik az egyének számára, hogy személyiségükhöz és ízlésükhöz igazítsák munkaállomásukat.

A Brio 500 sorozatot azok számára hozták létre, akik vállalati szintű hang- és videóminőséget, személyre szabhatóságot és a videohívások során még magával ragadóbb élményt szeretnének. A webkamerák új osztályát, amely megoldja a leggyakoribb videokonferencia-kihívásokat. A Brio 500 sorozat bevezeti a Show Mode funkciót, amely megkönnyíti a vázlatok vagy más, az asztalon lévő fizikai tárgyak megosztását, a RightSight technológia pedig automatikusan bekeretezi a felhasználót, még mozgás közben is.

A Logitech új Zone Vibe sorozata az első olyan vezeték nélküli fejhallgató a piacon, amely az üzleti szintű teljesítményt kényelemmel, stílussal és megfizethetőséggel ötvözi, és amelyet a kollégákkal való egész napos együttműködésre és a családdal való kapcsolattartásra terveztek.

A Brio webkamerák és a Zone Vibe fejhallgatók az IT-menedzserek számára is megkönnyítik a szervezetük távoli és hibrid munkaerők felszerelését. A Brio sorozat plug-and-play, kompatibilis a legtöbb videokonferencia-platformmal, és tanúsított a Microsoft Teams, a Google Meet és a Zoom számára. A Logitech Sync integrációja a Brio 505 készülékkel lehetővé teszi az IT-adminisztrátorok számára a firmware frissítését és a hibaelhárítást, hogy a hibrid csapatok egy ütem kihagyása nélkül dolgozhassanak együtt. Mivel a Zone Vibe Wireless kompatibilis a videokonferencia-platformokkal, és képes a frissítéseket a Logi Tune és a Logitech Sync segítségével tolni, az IT-nek kevesebb gondot és help desk-jegyet kell kezelnie.

A Logitech új webkamerái és fejhallgatói segítenek a munkavállalóknak boldogulni a mai hibrid korszakban – elég professzionálisak az irodában, tökéletesek az otthoni munkavégzéshez, miközben megkönnyítik az IT-csapatok számára, hogy segítsenek a felhasználóknak a legjobb teljesítményt nyújtani és jót tenni a bolygónkkal.

Logitech webkamerák

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!