A Hisense új tévéjével érkezik Magyarországra a FIFA+

A Hisense a magyar piacon elsőként elérhetővé teszi új televíziókészülékén a FIFA+ alkalmazást. A Hisense U7HQ a 2022-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos modellje.

A szeptemberben megjelenő U7HQ a Hisense Quantum Dot Colour technológiája révén több mint egymilliárd színárnyalat megjelenítésére képes. A készüléket a gyártó a legmodernebb, úgynevezett zónás direkt LED háttérvilágítás-szabályozási és színkezelési technológiával látta el a készüléket, az ígéret szerint ez fokozza a vizuális élményt.

A 350 ezer forintos modell 120 Hz-es natív képfrissítési frekvenciával rendelkező panelt kapott és külön sportmóddal rendelkezik, MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) technológiája pedig a mozgó objektumokhoz igazodó dinamikus algoritmus segítségével biztosítja az éles kontúrokat a gyors mozgású jelenetekhez. A vizuális ingerek mellett a hanghatások maximalizálására a Hisense IMAX Enhanced technológiát használt.

A játékosok számára fontos a játékok késleltetését csökkentő ALLM, illetve az alacsony képkockaszám-kompenzációs technológia is.

A FIFA+ alkalmazásnak köszönhetően pedig nemcsak a vébé meccseit lehet követni élőben, hanem a felhasználók több mint 40 ezer archív mérkőzéshez, dokumentumhoz és interaktív játékhoz is kapnak hozzáférést.

 

Stadion szintű élvezet, közvetlenül az otthonodban!
120Hz Ultra Motion, Sport Mode

A képernyőn lévő történésekkel lépést tartó, tükörsima mozgással az U7 kivételesen tiszta képet nyújt minden mozdulatnál. A 120 Hz-es natív panellel, Sport móddal és egyéb képjavító technológiával felszerelt Hisense U7, a FIFA World Cup Qatar 2022™ hivatalos televíziója készen áll arra, hogy veled együtt legyen tanúja a legnagyobb pillanatoknak!

 

Egymilliárd+ árnyalat
Quantum Dot Colour

Lépj be a színek milliónyi árnyalatú világába. A Quantum ULED TV életre kelti azokat a színeket, amelyeket a való világban is látunk, és egy hatalmas színpalettát reprodukál gyönyörű árnyalatokkal.

 

Sötétebb fekete és ragyogóbb világos jelenetek
Full Array Local Dimming

A Hisense 10 éves tapasztalata a local dimming terén garancia a borotvaéles képre, a legvilágosabb és a legsötétebb fényviszonyok között is. A TV tökéletes sötét jeleneteket képes bemutatni, elképesztő kontraszttal.

 

Hihetetlenül élénk részleteket hív életre
Total HDR Solution

A legsötétebb feketétől a legfényesebb fehérig, a kettő közötti valamennyi apró részletet láthatod. A TV támogatja az összes HDR formátumot (Dolby Vision HDR/ HDR10+/ HDR 10/ HLG), és minden iparági szabványt túlteljesít, rendkívül élénk, élethű, őrülten részletes, világos képet biztosít.

 

Webáruházunk kínálatában számos Hisense televízió megtalálható, hamarosan a cikkben szereplő U7HQ is!

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!