A legjobb felszerelés az RPG játékokhoz

Válj azzá, akinek szántak téged a lehető legjobb RPG-felszereléssel. Maximalizáld a kényelmi szintedet ezekkel a gaming hangszórókkal és még sok mással. Akár démonok milliárdjait akarod legyőzni a Diablóban, akár a galaxist akarod megmenteni a Mass Effectben, vagy a Cyberpunk 2077-ben Keanu Reeves oldalán akarod kiélni kiberfantáziádat, azt szeretnénk, ha a lehető legjobb felszereléssel érkeznél.

 

Építsd meg az ultimate hangrendszered az Arena 9 segítségével

Itt az ideje, hogy mindent beleadj. Az Arena 9 gaming hangszórókkal hallani fogod, hogy a zenekari hangzás valóban mennyire erőteljes, és arra tervezték, hogy a helyiséget epikus játékarénává változtassa. 5.1-es térhatású hangzással (először egyetlen USB-kapcsolaton keresztül!). Ez a teljes csomag: négy hangszóró, egy középcsatorna hangszóró és egy erőteljes 6,5″-os mélynyomó. A kétutas hangszóró kialakítással a mélynyomók a középfrekvenciákat sugározzák, míg a magas hangszórók teljes mértékben a kristálytiszta magas hangokra koncentrálnak.

A két hátsó hangszóró hozzájárul a térhatású hangzáshoz, de vezeték nélkül is csatlakozik az elülső hangszórókhoz, így nincs szükség a mindenfelé futó kábelekre. És ha már a csatlakoztatásnál tartunk, az Arena 9 beállításával sem lesz gond, hiszen USB, optikai és 3,5 mm-es csatlakozókkal rendelkezik a különböző eszközeidhez.

Mindezek tetejébe a hangszórókból sugárzó fantasztikus RGB fényjátékot is kínál, amely az asztalon zajló eseményekre reagálva káprázatos fényshow-t nyújt. Az Arena 9 valóban a legerősebb RPG gaming hangszóró, amit csak kaphatsz.

 

Siklás a kedvenc világában az Aerox 5 vezeték nélküli készülékkel

Amikor RPG játékmenetekre gondolok (Divinity 2, valaki?), a következők jutnak eszembe: kényelem, precizitás, vagányság. Az Aerox 5 vezeték nélküli játékegér mindezt teljesíti. Rendkívül gyors, ultrakönnyű, víz- és porálló, valamint színes. Mi másra lehet még szükséged?

Miért fontos, hogy egy játékegér könnyű legyen? Nos, elsősorban a kényelmes használat és az egészség miatt. Egy könnyebb egeret egyszerűen könnyebb használni és mozgatni, ha nem nyomja a kezedet, és még ha az RPG-kben nem is kell olyan gyorsan kattintanod, az biztos, hogy a számítógépes RPG-kben rengeteg kattintás, kiválasztás és beállítás lehet. Azzal is számolhatunk, hogy az RPG játékok általában elég hosszúak, és egy nehéz egér használata hosszú távon eléggé megterheli a kezet és a csuklót.

Az Aerox 5 (egyébként mind vezeték nélküli, mind vezetékes) AquaBarrier™ technológiával rendelkezik, amely IP54-es besorolású. Ez azt jelenti, hogy a véletlenül kiömlő víz, valamint a por, szennyeződés és hasonlók nem lesznek hatással a termék hosszú élettartamára. Olyan, mintha elemi ellenálló felszerelés lenne rajtunk.

Ezen felül színes RGB egészíti ki az egeret. A GG alkalmazásban lévő Engine segítségével szabadon beállíthatod, és még más SteelSeries eszközökkel is szinkronizálhatod.

 

Állítsa be a hangulatot a QcK Prism egérpaddal (klikkelj a kínálathoz)

Az egérpadok egyfajta örökségnek számítanak a SteelSeriesnél. Qck gaming egérpadjaink nem véletlenül a legkelendőbbek. A tartós, csúszásmentes gumialapnak köszönhetően, amely tökéletesen együttműködik az Aerox 5 Wireless egérrel, azonnal a csatatér ura leszel. A hihetetlenül magas szálszám és a selymesen sima felület hozzájárul az egérben lévő TrueMove Air érzékelő optimalizálásához.

A show sztárja azonban az RGB. A QcK Prism egérpad dinamikus, 2 zónás RGB háttérvilágítással rendelkezik, így könnyedén létrehozhat kiegészítő fényhatásokat, amelyek egyszerre néznek ki jól és informatívak. Mint említettük, ezek szinkronban lehetnek a billentyűzettel és az egérrel, de van még ennél is több.

Engedélyezheted a Discord-értesítéseket, amelyek különleges módon világítanak, a támogatott címekkel játékon belüli figyelmeztetéseket, és akár hangvizualizátorként is használhatod az egérpadot. Rengeteg lehetőség van, így nem csak az RBG beállításod lesz teljes ezzel az egérpaddal, hanem beprogramozhatod úgy is, hogy bizonyos dolgokról tájékoztasson.

 

Színezd ki a világod a PrismCaps segítségével (klikkelj a kínálathoz)

A testreszabhatóság szuper dolog. Ahogyan az RPG-k során a karakteredet és a csapatodat is fejlesztheted, úgy a mechanikus billentyűzeted is változhat. Ezek a dupla lövéses PBT billentyűzetkupakok rendkívül tartósak, hosszú távú tartósságra tervezték őket még nagy igénybevétel esetén is.

A játékbillentyűzet RGB-jét még tovább fokozhatja, mivel a puding stílusú kialakítás áttetsző oldalakkal és betűkkel rendelkezik. A PrismCaps fekete, fehér és az újonnan megjelent rózsaszín színben kapható.

A legtöbb mechanikus billentyűzettel kompatibilisek, beleértve az Apex 5, Apex 7 & TKL, Apex Pro & TKL billentyűzeteket is.


Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Be-Va Chip webáruház a SteelSeries kiemelt partnereként a márkához tartozó kiegészítők széles skálájával rendelkezik. A teljes kínálatunkat az alábbi linkre kattintva böngészheted!

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!