DJI Mavic Mini, a mindennapjaink drónja

Nyisd ki az eget

DJI Mavic Mini

A kompakt, ugyanakkor erős Mavic Mini tökéletes kreatív társ, amely a hétköznapokat könnyedén megörökíti. A könnyen használható DJI Fly alkalmazással együtt élvezheti az egyszerűsített repülési élményt és a perspektívát, semmihez sem hasonlítva.
DJI Mavic Mini drón | Extreme Digital
249 g
ultrakönnyű [1]

30 perc Max.
Repülési idő [2]

4 km
HD videó átvitel [3]DJI Mavic Mini Drone | eBay

Látásérzékelő + GPS pontos lebegés [4]

3-tengelyes Gimbal 2.7K kamera

Egyszerűsített felvétel és szerkesztés

Szinte olyan könnyű, mint egy okos telefon
A 250 gramm alatti tömegű Mavic Mini majdnem olyan könnyű, mint egy átlagos okostelefon. Ez kivételesen hordozhatóvá teszi, és a drónok legalacsonyabb és legbiztonságosabb súlycsoportjába sorolja, amely sok országban felmentheti bizonyos előírások alól.
Legyen jó, Gyors és könnyen kezelhető
Az új DJI Fly alkalmazás egyszerű és intuitív felhasználói élményt kínál, lehetővé téve mozifilmek készítését néhány érintéssel. Ez még a Flight Tutorial funkcióval is rendelkezik, amely segít a Mavic Mini használatának gyors és biztonságos elindításában.
Kevesebbet aggódni, többet repülni
A Mavic Mini 360 ° -os propellervédővel van felszerelve, amely teljes mértékben védi a propellert és javítja a repülés biztonságát. A fejlett érzékelőknek köszönhetően a Mavic Mini is pontosan lebeghet.
Hagyja, hogy az alkalmazás elvégezze a munkát
A DJI Fly alkalmazás számos Alkotói sablont kínál, amelyek fantasztikus videókat hoznak létre egyetlen csapolással. Még a kezdők, akiknek nincs szerkesztési tapasztalatuk, bármelyik pillanatot közösségi média slágerré változtathatják.
Alakítson át bármelyik pillanatot
műalkotássá
A Mavic Mini támogatja a 12MP légifotókat és a 2,7K Quad HD videókat. A háromtengelyes motoros kardán kiemelkedő stabilitást biztosít a fényképezőgép számára, és tiszta, rendkívül sima felvételt biztosít.

DJI Fly App: User Guide for Mavic Mini / Mavic Air 2 - DJI Guides


megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!