Kingston Workflow terméksorozat

Kingston Workflow terméksorozat

A CES® 2021 kiállítás alkalmából a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Workflow Station dokkolóját és a hozzá kapcsolódó kártyaolvasókat. A termék javítja a tartalomkészítők utómunka-folyamatainak hatékonyságát. Videó, fényképek és hang egyidejű továbbítása. Az olvasók dokkolóval és útközben is használhatók. Rugalmas rendszer a jövőbiztos munkafolyamatokhoz.
A Kingston Workflow Station dokkolója és olvasói olyan testre szabott fájltovábbítási beállítás használatát teszik lehetővé a felhasználók számára, amely megfelel az igényeiknek, és amellyel több forrásból egyszerre továbbíthatnak videókat, fényképeket és hangot.
Legyen szó hordozható hangfelvevővel készített 4K/8K multi-cam felvételről, vagy drónnal vagy GoPro sportkamerával felvett B-Roll videóról, a testre szabható Workflow Station dokkolónak köszönhetően egyidejűleg csatlakoztatható a felvétel gyors továbbításához szükséges USB miniHub, SD- vagy microSD-olvasó.
A Workflow olvasók a csomagban található USB-C® kábellel laptophoz csatlakoztatva különálló módon is használhatók – ami biztosítja a felhasználóknak az útközbeni munkavégzés szabadságát.
„A Workflow Station dokkoló és olvasók felhasználói a rugalmasság mellett a gyorsaság előnyeit is élvezhetik. A Workflow Station termékek óriási USB 3.2 sebességet támogatnak, így a Kingston nagy teljesítményű memóriakártyáival és USB flash meghajtóival együtt használva a felhasználók minden eddiginél gyorsabban végrehajthatják az utómunkálatok lépéseit” – nyilatkozta Tiago Gomes, a Kingston flash termékekért felelős EMEA-régióbeli menedzsere.
 A Workflow Station és olvasók funkciói és specifikációja:
Gyorsabb fájltovábbítás1: több forrás videóinak, fényképeinek és hangjának egyidejű küldése. Rugalmas rendszer1: mindenki csak a beállításainak megfelelő hubot és olvasókat használja. Hordozhatóság és sokoldalúság: a kártyaolvasók útközben is használhatók C-típusú USB csatlakozójukon keresztül. Hihetetlen teljesítmény: a Workflow Station termékek támogatják az USB 3.2 sebességszintjét, gyorsítva ezzel a szerkesztést.
Workflow Station (dokkoló és USB miniHub) – WFS-U
Interfész: Dokkoló: USB 3.2 Gen 2
USB miniHub: USB 3.2 Gen 1
Csatlakozó: Dokkoló: USB-C
USB miniHub: USB-C
Támogatott USB-bemenetek: USB miniHub: USB-A, USB-C

 

 

 

 

 


TOVÁBBI KINGSTON kTERMÉKEKÉRT KATT IDE !


megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!