Thermaltake DDR4 memória modulok a nagy teljesítményű játékok szolgálatában

A Thermaltake, a Cooling, Gaming Gear és Enthusiast Memory megoldások vezető PC DIY prémium márkájának memóriatermékei megérkeztek Magyarországra. Szigorúan válogatott, első osztályú memória IC-k biztosítják a kiemelkedő teljesítményt, az optimális órajel és késleltetési időket. Kompatibilisek a neves gyártók alaplapjaival és a legújabb lapkakészletekkel. A többi TT hűtési rendszerekhez tervezett, felsőkategóriás alumínium hűtőpalástok biztosítják a tökéletes hűtést. Az RGB világítással szerelt modulok szinkronizálhatók a TT AI hangvezérléssel, az Amazon Alexával és a Razer Chromával, valamint egyéb RGB világítású hardver elemekkel. Üzem közben a ramok paramétereit az egyedi Thermaltake szoftveren keresztül felügyelheted.

Ismerd meg a TOUGHRAM, TOUGHRAM RGB, TOUGHRAM RC ÉS TOUGHRAM Z-ONE modelleket!

A Thermaltake TOUGHRAM memóriák 10 rétegű nyomtatott áramkörre szerelt, válogatott minőségű memória IC-kből készülnek. Az Intel XMP 2.0 támogatás révén egyetlen beállítással az optimális teljesítményre hangolhatók.

A Thermaltake Touhram termékekért ktt ide

 

Magas kapacitású és magas órajelű, alacsony késleltetésű memória modulokkal járul hozzá a Thermaltake a nagy teljesítményű játékok futtatásához. A felturbózott gépekben a megjelenés is nagyon fontos. A modulok alumínium hűtőpalástja a gamer PC-khez passzoló dizájnokban készülnek. Az RGB világítás pedig összehangolható a konfiguráció többi világító alkatrészének fényével. Támogatják az 5V RGB alaplapi szoftvert is a felhasználók saját összeállításainak testreszabásához.

 

 

A Thermaltake Touhram termékekért ktt ide

Valós idejű teljesítménymenedzsment

A Thermaltake speciális szoftverével felügyelheted az egyes állapotokat, beleértve a hőmérsékletet, a frekvenciát és a teljesítmény figyelmeztetéseket.

Nagy teljesítményű hűtőpalást forma

A kizárólag alumínium hűtő garantálja a gyorsabb hőelvezetést.

 

Kiemelkedő teljesítmény és alacsony válaszidő

A gondosan megválasztott, alaposan tesztelt memória IC-k kivételes válaszidőt és lenyűgöző teljesítményt garantálnak.

Megvilágítás csodálatos fényhatásokkal

A TOUGHRAM RGB 10 nagy fényerejű, vezérelhető RGB LED-je számtalan világítást kínál. A felhasználók szinkronizálhatják a memóriakészletet a TT RGB PLUS szoftverrel az összes kompatibilis termékkel a TT AI hangvezérlésen, az Amazon Alexa és a Razer Chroma rendszereken keresztül is.

 

A Thermaltake Touhram termékekért ktt ide

Stabilitás és kompatibilitás

A Intel XMP 2.0 készen áll, hogy automatikusan beállítsa a leggyorsabb, de még biztonságos sebességet bármiféle rendellenes viselkedés nélkül.

TOUGHRAM BLACK

 

Markáns és robosztus. Az 1,8 mm vastag alumínium borda az exkluzív TT Premium márka jellegzétességeit hordozza. Harmonizál a TT Premium termékek megjelenésével és a termékcsaládban megtalálható hűtési rendszerekhez igazított paraméterekkel bír.

TOUGHRAM BLACK and WHITE RGB

 

Szabad kezed van a világítás beállításában, szinkronizálhatod az alaplapodon keresztül más rendszerek beállításaival vagy használhatod a Thermaltake szoftvereit az egyedi fények megalkotásához.

A Thermaltake Touhram termékekért ktt ide

 

TOUGHRAM RC

 

A Theramltake RC jelzésű folyadékhűtési rendszereihez készített memória modulok, vastag alumínium hűtőbordával. Az RC processzor és rendszerhűtőkhöz ideális paraméterekkel.

 

TOUGHRAM Z-ONE és Z-ONE RGB

 

A Thermaltake memória termékek pénztárcabarát változata, attraktív és karcsú alumínium hűtőpalástba csomagolva. A LED lámpákkal felszerelt RGB változat teljes mértékben együttműködésre kész a neves alaplapgyártók megvilágítási rendszereivel, a TT AI hangvezérléssel, az Amazon Alexával és a Razer Chroma-val.

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!