Ultramagas beállítások – Ultramagas teljesítmény

Ultramagas beállítások – Ultramagas teljesítmény

Bemutatjuk az új AMD RADEON™ RX 5600XT sorozat, mely biztosan felbolygatja a videókártya-piac állóvizét! Az AMD Radeon™ RX 5600 XT grafikus kártyákat az ultramagas beállítások melletti 1080P játékhoz tervezték.

Amennyiben fontos a teljesítmény és a kiváló ár/érték arány, akkor ne késlekedj!
Még ma válassz, és rendelj termékeink közül, mert készletünk limitált!

 

RadeonRX5600XTGA MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X videokártya
RadeonRX5600XTME MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC videokártya

 

  • A tökéletes videókártya
    1080P Gaminghez

Ultramagas beállítások –  Ultramagas teljesítmény.
Tapasztald meg a kompromisszumentes játékélményt!

Extrém játékélmény új architektúrára alapozva

Az AMD Radeon™ RX 5600 XT grafikus kártyát az ultramagas beállítások melletti 1080P játékhoz tervezték. Emeld meg a játék grafikus beállításait a valósághűbb játék érdekében, és érj el jobb játékbeli eredményeket hála a magasabb képfrissítési rátának és a rendkívül gyors válaszidőnek. Használd ki az RDNA-architektúra erejét –  az AMD fejlett 7nm-es technológiai folyamatának szívét –  valamint a GDDR6 nagysebességű memóriát és a PCI® Express 4.0 támogatást, melyek segítségével epikus 1080P játékélményt élhetsz át.

Kirobbanó grafikus teljesítmény

Az AMD Radeon™ RX 5600 XT videokártya kirobbanó grafikus teljesítményt biztosít. Meghökkentően realisztikus játékélményt tapasztalhatsz a robbanások, a játékok fizikája, vagy épp a fényhatásokon keresztül. A nagy teljesítményű RDNA architektúrát úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az olyan funkciókat, mint például a FidelityFX, a Radeon™ Image Sharpening6 és az Integer Display Scaling, hogy maximális teljesítményt és elképesztő játékélményeket biztosítson

Radeon™ Image Sharpening

A Radeon Image Sharpening a kontraszt-adaptív képélesítést a GPU Upscaling technológiával egyesíti, hogy éles és részletgazdag megjelenést biztosítson. Ami igazán meghökkentő, hogy a megoldás gyakorlatilag nincs negatív hatással a kártya teljesítményre. A funkció elérhető DirectX® 9, 11 és 12 támogatással is.

Integer Display Scaling

Játssz a klasszikus címekkel, nosztalgiázz retro játékokkal!  A képernyőn megjelenő képek egy pixelről négy pixelre (vagy annál nagyobbra) méretezésével, a retro stílusú vizuális játékélmény újra nappalidba költözhet.

Radeon™ Boost​

A játék teljesítményének és folytonosságának elérése érdekében a képernyőn akciódús események, és gyors mozgások megjelenítése közben ezen technológia dinamikusan csökkenti a képernyő felbontását, hogy lehetővé tegye a magasabb FPS-t, miközben érezhetően nem lesz negatív hatással a képminőségre.

Radeon™ Anti-Lag

A Radeon™ Anti-Lag4 technológia minimálisra csökkenti az időtartamot a játékosok gombnyomása vagy egér mozgatása és a képernyőn megjelenő válasz között. A Radeon Anti-Lag egy adott képsebességen akár 1,4-szeresére képes növelni a válaszadási sebességet. Ez minden játékosnak vagy eSport-versenyzőnek hatalmas előnyt biztosíthat. Elérhető DirectX® 9, 11, 12 és Vulkan® támogatással is.

“Amikor minden képkocka számít, és minden kattintás lételemű, akkor a Radeon Anti-Lag szerepe megkérdőjelezhetetlenné válik azáltal, hogy lehetővé teszi a kattintás-válasz arány nagymértékű javítását. Az élvonalbeli játékosok számára egyszerűen kötelező!”

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!